Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата

...
 
Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата
Коментари Харесай

Вежди Рашидов напуска НС, ГЕРБ и политиката

 
Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко подава оставка като народен представител.

В известие до медиите се показва, че с изключение на Народното събрание, Рашидов напуща партия и политиката.

" Във връзка със създалата се обстановка депозирам оставка и като депутат в 49-тото Народно заседание, напущам партия и политиката ", това съобщи депутатът Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

В понеделник изявление на депутата предизвика огромно публично неодобрение на фона на митингите против домашното принуждение и в поддръжка на 18-годишното момиче от Стара Загора, обезобразено с макетно ножче от приятеля си. 

" Има и в този момент закони. К'во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна ", сподели Рашидов тогава. 

Доайенът на 49-ото Народно събрание бе записан да изговаря скандалните думи в почивката на съвещанието, на което се обсъждаха измененията в Закона за отбрана от домашното принуждение.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР